„Primostar“ savo tvarius sprendimus pristato tarptautinėse statybų parodose
Statybų parodose

Nuo tada, kai „Primostar“ pradėjome kurti „WPM®“ prekės ženklo gaminius, siekėme juos pristatyti ir užsienio rinkose, kad parodytume savo tvarius sprendimus ir kaip galima statyti tausojant aplinką. Todėl reguliariai dalyvaujame tarptautinėse statybų parodose. Parodose turime galimybę pristatyti „Primostar“ hidroizoliacijos sprendimus ir pabendrauti su klientais vietoje – tai padeda pasiekti geresnį rezultatą ir stiprina pasitikėjimą.

Pastaraisiais metais dalyvavome keliose parodose, kuriose pristatėme savo novatoriškus ir aplinkai nekenksmingus sprendimus:

  • „Nordbygg“ Švedijoje (2022)
  • „Bau“ Vokietijoje (2023)
  • „Building Green“ Danijoje (2022)
  • „World of Concrete“ JAV (2022, 2024)
  • „Concrete Expo“ Anglijoje (2024)
Indrek Uusalu Nordbygg 2024 ehitusmessilNordbygg 2024

Šių metų parodų sezoną pradėjome vasario mėnesį vykusioje parodoje „Korea Build Week“, kurioje pirmą kartą pristatėme „Primostar“ gaminius ir hidroizoliacijos sprendimus. Balandžio mėnesį vėl dalyvavome Švedijoje vykstančioje statybų parodoje „Nordbygg 2024“, kur sulaukėme didžiulio susidomėjimo. Mūsų gaminiais domėjosi lankytojai iš Italijos, Portugalijos, Lenkijos, Latvijos, JAV, Suomijos, Estijos ir, žinoma, Švedijos.

Rugsėjo pabaigoje pirmą kartą dalyvausime parodoje „BatiMat 2024“ Prancūzijoje, kurios labai laukiame.

Dalyvavimas parodose mums suteikia neįkainojamų galimybių –

  • patirti tikrų emocijų ir gauti grįžtamąjį ryšį: būdami šalyje galime geriausiai suprasti, kaip vietiniai gyventojai vertina mūsų sprendimus. Tai leidžia mums pritaikyti ir tobulinti produktus atsižvelgiant į konkrečios rinkos poreikius.
  • Suprasti statybų kultūrą: kiekviena šalis turi savitas statybų tradicijas ir būdus. Dalyvavimas parodose padeda suprasti, kaip mūsų sprendimai dera su vietos statybos kultūra, ypač požeminių sprendimų atveju.

Dalyvavimas tarptautinėse parodose padeda „Primostar“ nuolat kurti ir tobulinti savo gaminius, siūlyti tvarius ir aplinką tausojančius sprendimus tiek Estijoje, tiek užsienyje. Dėkojame visiems, kas buvo kartu su mumis šiose kelionėse, ir tikimės vėl susitikti būsimose statybų parodose!

Sužinokite daugiau apie mūsų sprendimus ir aplankykite mus jau kitose parodose!


Indrekas Uusalu – 20 metų įmonėje „Primostar“
15.03.2022