Profilių „WPM® Crack Inducer“ užsakymas ir montavimas
WPM® Crack Inducer

Naujoviški „WPM® Crack Inducer“ įtrūkimų profiliai yra skirti susitraukimo įtraukimams tikrinti požeminėse gelžbetoninėse konstrukcijose. Įtrūkimų profilis nesusilpnina konstrukcijos ir hidroizoliuoja susidariusį plyšį. Profilius „Crack Inducer“ galima naudoti tiek sienose, tiek grindyse.

Šiame įraše trumpai apžvelgsime profilių „WPM® Crack Inducer“ ​​užsakymą ir jų montavimą. 

PASIRINKITE MONTAVIMO VIETĄ


Prieš užsakydami turite žinoti projekto požeminės betoninės konstrukcijos tūrį ir numatomą profilių montavimo vietą (grindyse, sienose ar abiejose minėtose vietose). Montuojant sienose jums padės „3D Crack Inducer“ skaičiuotuvas, kuris parodo įtrūkių formavimo profilių montavimo vietas ir automatiškai apskaičiuoja reikiamus kiekius; be to, skaičiuotuvas apskaičiuoja ir frezuotų juostų bei darbinių jungčių profilių kiekius. Skaičiuotuve dar nėra grindų profilių skaičiavimo parinkties, tačiau „Primostar“ komanda visada yra pasiruošusi jums padėti. „Crack Inducer“ dangos yra gaminamos atsižvelgiant į jūsų objekto konstrukciją.

WPM® Crack Inducer
į sieną​
WPM® Crack Inducer
lubose ir lubų perdangoje
WPM® Crack Inducer montuoti grindyse

UŽSAKYMO PRISTATYMAS


WPM® įtrūkimų profilių turime sandėlyje, tačiau prireikus galime pagaminti konkrečiam objektui pritaikytus profilius. Įtrūkių formavimo profiliai supakuoti kartoninėje dėžėje; komplekte yra klijai, gnybtai, varžtai ir dangos. Dėžėje esantį profilį statybvietėje reikia surinkti, tačiau toks pakavimo būdas taupo transportą, nes visi būtini reikmenys yra sandariai supakuoti dėžėje.

Parengtas ir pateiktas mums užsakymas, priklausomai nuo vietos, bus pristatytas per 1–3 darbo dienas. Harjuma apskrityje užsakymas gali jus pasiekti per porą valandų.

Mūsų kolektyvas lankstus ir visada yra pasiruošęs padėti. Atsižvelgiame į skubius užsakymus ir esame pasiruošę pirmumo tvarka pristatyti juos per kurjerį arba patys. 

MONTAVIMAS


Sienų, lubų perdangų ir grindų profilių montavimo būdai skiriasi. Turėtumėte vadovautis mūsų komandos, kuri yra savo srities ekspertai, instrukcijomis. 

Principas yra paprastas – WPM® įtrūkių formavimo profiliai turi būti tinkamai sujungti. Profilio galuose yra jungties dalis, kurią su kitu profiliu reikia sujungti klijais ir gnybtais arba varžtais. Būkite atidūs ir atsargūs, stenkitės montuoti taip, kad nebūtų pažeisti profiliai! Profilis taip pat turi būti tiesiai ir teisingai rišimo viela prijungtas prie armatūros. Frezuoti profiliai turi būti montuojami pagal dangas, nepamirškite, kad svarbu, kur yra montuojami įtrūkių formavimo profiliai (sienoje ar grindyse), nes pagal tai pasirenkamas montavimo būdas. Rekomenduojame ant profilių nelipti ir jų nepersukti, nes visa tai gali turėti įtakos profilių poveikiui konstrukcijoje.

IŠVADA

Visada turėtumėte prisiminti, kad turite pradėti nuo savo projekto, o jei pateksite į bėdą, nedvejodami kreipkitės į mūsų ekspertus. Mes visada pasiruošę jums padėti – kuo greičiau su mumis susisieksite, tuo geresnį sprendimą galėsime jums pasiūlyti. 

Turite laikytis paprastų principų, kurie padės jums montavimo metu, o jei jums prireiks pagalbos, skambinkite – mes visada jums pasiruošę padėti.

Sutinku, kad informacija, kurią pateikiu atsakydamas į mano užklausą, būtų saugoma šioje svetainėje.

Separate email addresses with a comma.


Nesandarių lifto šachtų hidroizoliacijos darbai
Lifto šachtų