Kalėdiniai sveikinimai ir 2021 m. santrauka
20.12.2021

Pasibaigė dar vieni metai. Tačiau prieš baigdami šiuos metus norime padėkoti visiems savo partneriams ir klientams bei Primostar grupės darbuotojams už dar vienus puikius metus! 2021-ieji mums buvo neįtikėtini metai. 
Beje, gavome ,,Gaselli” pripažinimą, kuris rodo, kad esame tarp 1% įmonių Estijoje, kuriančių daugiausiai naujų darbo vietų, pasižyminčių esminėmis sparčiai besivystančios įmonės savybėmis (lankstumas, greitis, drąsa) ir ženkliai augančios tiek apyvartos, tiek pelno prasme.Šis pripažinimas įrodo, kad dirbame teisingai savo klientams ir rinkai!

Tačiau prieš pereidami prie Kalėdų linkėjimų, trumpai pažvelkime į 2021…

Visada kalbama apie naujus tikslus ir gaires naujiems metams. Išsikėlėme tikslą pasiekti 1 mln. eurų apyvartą. Šiuo metu grupės apyvarta siekia 1,4 milijono eurų. Taigi darbuotojai puikiai atliko savo darbą ir, palyginti su praėjusiais metais, išaugo +80% !

Didesnis dėmesys šiemet buvo skirtas mūsų svetainėms ir jų funkcionalumui, kad informacija būtų gauta greičiau ir patogiau. Mes taip pat nustatėme didelius lūkesčius į mūsų prekės ženklo WPM produktų pardavimus. Mūsų nuostabai, pardavimo sėkmė buvo didesnė nei tikėtasi!

Žvelgiant į mūsų pardavimų skaičių, šiais metais mūsų sprendimai pasiekė 250 projektus visose Baltijos šalyse. Populiariausiu metų gaminiu tapo WFP profilių sprendimas su kristaliniu priedu.

Šiuo metu aktyviai prekiaujame savo sprendimais Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje, tačiau aktyviai ieškome galimybių plėstis į naujas rinkas.

Žvelgiant atgal praėję metai buvo sustingę ir audringi. Nepaisant to, padaryta daug, o apyvartos augimas maloniai nustebino.

Ką atneš 2022 metai?

Planuojame būti bent jau tokie pat geri kaip pernai ir dar šiek tiek! Netrukus mūsų klientams bus sukurti nauji sprendimai, kad darbas su mumis būtų patogesnis ir lengvesnis.

Bet dabar mes visi laukiame užtarnautų Kalėdų atostogų!
Linkime visiems linksmų Kalėdų nuo Primostar grupės šeimos ir laimingų Naujųjų metų!

Indrekas Uusalu – 20 metų įmonėje „Primostar“
15.03.2022